Glamours Guild Forum Sayfamıza Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Glamours Guild Forum Sayfamıza Hoşgeldiniz

Glamours

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )

3 posters
YazarMesaj
UNDERBOSS
Moderator
UNDERBOSS

GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) Empty
MesajKonu: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyÇarş. Ekim 10, 2007 3:17 pm

DragonShield
Administrator
DragonShield

MesajKonu: Geri: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyÇarş. Ekim 10, 2007 3:28 pm

Bize 1 tane düşmez adamların herkestiğinden çıkıo ee neymiş gm olucakmışız nasıl olunuo bilen var mı scratch
lol! lol! lol! lol!
https://4eversilkroad.yetkin-forum.com
UNDERBOSS
Moderator
UNDERBOSS

MesajKonu: Geri: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyÇarş. Ekim 10, 2007 3:30 pm

valla bizim şansımız %100 yok tabi ama GM oluncada şans işi %100 e çıkıyo (şekil A ) Very Happy o yüzden Gm olmak lazım Very Happy nasıl olunuyo ki metin senle GM olalım Smile
DragonShield
Administrator
DragonShield

MesajKonu: Geri: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyÇarş. Ekim 10, 2007 3:34 pm

Ben gm ladyassiana sormuştum koreye gel demişti bende yol parasını çek gelirim demiştim çekmedi ama gidemedim lol! lol! lol! lol!
MeRiC

MeRiC

MesajKonu: Geri: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyÇarş. Ekim 10, 2007 3:59 pm

vışşşşşşş mayyak mı yha bu Very Happy Very Happy bize bırak sosu item çıksa da yetr ama bu Very Happy Very Happy ALMIOR SOSLARI içim gitti :: Very Happy oraya bir maymun salcan varya Very Happy Very Happy ZENGİNLİK BAŞA BELA lol! lol! lol!
UNDERBOSS
Moderator
UNDERBOSS

MesajKonu: Geri: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyÇarş. Ekim 10, 2007 4:17 pm

ula bana koreye gel diyecek GM yapalım seni diyecek bende gitmeyecem heee Very Happy:D
DragonShield
Administrator
DragonShield

MesajKonu: Geri: GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )   GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D ) EmptyC.tesi Ekim 13, 2007 1:44 pm

Hehe çok para bea lol!

GM AND SOXBOX'S (almıyolar çoğunu yaw :D )
1 sayfadaki 1 sayfası